Neluțu Sabău confirmă, Ianis Stoica forțează plecarea în Israel și nu se prezintă la antrenamente: „N-a procedat corect”


Ianis Stoica vrea să meargă în Israel, la Hapoel Beer Sheva, dar U Cluj, clubul la care este împrumutat de FCSB, se opune. Fotbalistul nu s-a mai prezentat la ultimele ședințe de pregătire, spre surprinderea tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău.

„Este sub contract și era la dispoziția mea. Ianis nu s-a mai prezentat la antrenament, din diferite motive! Că-l doare ceva, că nu-l doare… Problemele astea… Ei așa sunt învățați. N-a procedat corect, el trebuia să se prezinte la antrenamente”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Hermannstadt. 

Partida se dispută sâmbătă de la 17:00, pe Cluj Arena.

Pentru ca Stoica să ajungă la Beer Sheva, e nevoie atât de acordul lui Becali, cât și de înțelegere din partea lui U Cluj. 

„De trei zile nu s-a prezentat la antrenamente. Ce să fac cu unul care nu vrea?! El este sub contract și vom vedea cum vor gestiona cei din conducere această situație”, a mai punctat antrenorul.

Comentarii Facebook