Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor! „Feroviarii” au semnat cu un atacant nigerian cu cifre excelente


CFR Cluj, transfer bombă în această noapte, chiar înainte de primul meci din 2024! Anunțul a fost făcut de formația din Gruia pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

Clubul CFR Cluj a anunțat transferul lui Peter Michael (25 de ani), atacantul nigerian care a jucat ultima oară la Vaassan Palloseura (prima ligă din Finlanda).

Nigerianul a sosit la formația din Gruia la scurt timp după ce echipa ardeleană a oficializat despărțirea de Luka Juricic (26 de ani). 

„Bun venit, Peter Michael!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael.

Atacantul nigerian în vârstă de 25 de ani a evoluat în Norvegia la echipe ca Vålerenga, Skeid, Grorud, Øygarden și Sogndal iar, din martie 2023, a jucat în prima ligă a Finlandei, la Vaasan Palloseura. În tricoul celor de la VSP, Michael a bifat 32 de partide în care a marcat 19 goluri și a fost autorul a 7 pase decisive.

În cele 119 meciuri din carieră, Michael și-a trecut numele pe tabelă de 45 de ori, arătându-și calitățile excelente de marcator.

Îi urăm bun venit în familia noastră și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au anunțat reprezentanții CFR Cluj. 

Comentarii Facebook