Duminica 28 Aprilie

Nelu Varga face anunțul momentului despre antrenorul lui CFR Cluj: „Mandorlini ne va aduce titlul de campioană”


CFR Cluj este pe locul secund în Superliga, cu 36 de puncte adunate după 21 de etape. În schimb, scaunul de lider este ocupat de rivalii de la FCSB, cu 44 de puncte.

Cu doar trei zile înainte de Crăciun, Nelu Varga face anunțul momentului despre antrenorul lui CFR Cluj.

„Domnul Mandorlini își va continua munca pe care a început-o aici, la CFR Cluj, și în 2024. În niciun moment nu s-a pus problema să fie demis, nu s-a pus problema să nu avem încredere în dumnealui.

A făcut o treabă foarte bună, au fost foarte multe circumstanțe care ne-au făcut să pierdem puncte. Nu mai vorbim de arbitraj, accidentări și așa mai departe. Repet, circumstanțe care au fost împotriva antrenorului.

A fost un meci excelent împotriva Universității Cluj. Sunt convins că putem să mai creștem. Avem toată încrederea în domnul Mandorlini că ne va aduce titlul de campioană din nou la Cluj”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik.

CFR Cluj a încheiat anul 2023 la 8 puncte în spatele celor de la FCSB, însă victoria cu rivala U Cluj din runda precedentă, scor 4-0 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pare că l-a mai îndulcit pe patronul Nelu Varga.

Comentarii Facebook