Naționala României, lăudată de presa internațională după meciul cu Franța. Ce spun despre ”tricolori”



Cu toate că nu a obținut victoria în primul meci de la EURO, naționala României a câștigat respectul presei internaționale, care le-a lăudat performanța în meciul de vineri seară, în fața Franței, partidă terminată cu scorul 2-1.

Publicaţia britanică The Mirror a scris după meciul de deschidere al Euro-2016 că formaţiile care subestimează naţionala României o fac pe riscul lor, iar reprezentativele Albaniei şi Elveţiei ar trebui să fie conştiente că jucătorii lui Anghel Iordănescu nu au venit în Franţa să facă figuraţie, potrivit news.ro.

De asemenea, Daily Mail i-a remarcat pe fundaşii centrali Vlad Chiricheş şi Dragoş Grigore, care au arătat de ce "parteneriatul lor a fost o piatră de temelie a succesului din preliminarii."

Atacantul francez Dmitri Payet, autorul golului victoriei,a fost lăudat de jurnalișt, care au notat şi că jucătorii lui Anghel Iordănescu au demonstrat că nu au venit la Euro-2016 să facă turism.

Următorul meci din grupe al României va fi în fața ELveției, în 15 iunie, de la ora 19.00, pe stadionul Parc des Princes, din Paris.

Comentarii Facebook