Muresan jubileaza! Batem U Cluj cu 3-0 pentru ca pe Cadu l-au fost lovit in tunel


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a spus ca echipa lui va castiga cu 3-0 meciul cu U Cluj.

"E normal ca meciul sa nu se mai reia si sa primim 3-0 la masa verde, deoarece nu am avut asigurata siguranta in drumul spre vestiare. Tudor a decis ca meciul sa fie intrerupt, noi atunci am iesit la vestiare.

Cadu a fost lovit pe tunel, nu stim inca de cine, de un suporter sau de un agent de la firma de paza. Cadu nu a avut nicio vina, putea sa primeasca maxim cartonas galben deoarece a mers in fata galeriei adverse. Bornescu trebuia sa primeasca doua cartonase rosii deoarece l-a lovit violent pe Cadu. Vina e a celora de la U Cluj, deoarece au incitat spiritele, toata saptamana au dat declaratii care au provocat.

Cadu a primit rosu nemeritat, iar Bornescu trebuia sa ia doua la aceeasi faza. Un maseur, Ciuca il cheama, l-a lovit pe Cadu, dupa care Bornescu a vrut sa-i dea cu un scaun in cap. Care este vina noastra sau a lui Cadu? Arbitrul a luat decizia de terminare a partidei, are puterea asta. Eu as fi lasat meciul sa continue, se calmau jucatorii... Acum va fi o decizie la masa verde, regretabila de altfel", a declarat Iuliu Muresan pentru ProSport.

Comentarii Facebook