Muresan catre italienii de la CFR Cluj: "Cat biciclistii isi fac treaba, sa vina cat mai multi"


Iuliu Muresan a declarat ca nu exista tensiuni intre antrenorul Sorin Cartu si jucatorii italieni, despre care a spus ca "sunt biciclisti pe care i-a prezentat (n. red. Mandorlini) ca si conducatori de Ferrari". 

"Mai avem bicilisti in echipa, dar la propriu. Sunt fotbalisti care vin la stadion cu bicileta. Totul a plecat de la o declaratie a lui Andrea Mandorlini si Cartu a intrat in joc. Cat biciclistii isi fac treaba, sa vina cati mai multi, nu e nicio problema. Nu sunt tensiuni in vestiar, Sorin chiar ii apreciaza pe jucatorii italieni. Sunt profesionisti si demonstreaza asta atat pe teren cat si in afara lui", a declarat Iuliu Muresan, la Sport.ro.

Presedintele CFR Cluj a mai spus ca aducerea lui Sorin Cartu a avut un efect pozitiv si ca jocul echipei demonstreaza acest lucru.

"Cand lucrurile nu merg bine apare tensiunea, e inevitabil. Totusi, nu putem sa nu remarcam ca jocul este in crestere. Am jucat bine si cu Targu Mures, si la Alba Iulia, cu U, chiar si la Roma. Rezultatele nu ne-au ajutat, dar jocul a fost unul care ne-a dat sperante", a mai afirmat Muresan.

Comentarii Facebook