MM Stoica, revoltat de declarațiile fostului său coleg, Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB: „E jenant, ridicol!”


MM Stoica l-a criticat dur pe Dan Petrescu pentru declarațiile sale din conferința de după meciul CFR Cluj - FCSB. 

FCSB și CFR Cluj au terminat la egalitate meciul din etapa a 3-a din play-off-ul Superligii, scor 1-1, în Gruia. Atmosfera nu s-a stins însă după terminarea partidei de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, din cauza unei declarații făcute de Dan Petrescu la finalul meciului.

După ce tehnicianul CFR-ului s-a plâns de arbitrajul din meciul cu FCSB și de faptul că zidul echipei sale a fost plasat prea departe la golul marcat de Florinel Coman, MM Stoica a răbufnit:

„De la golul lui Coman, am jucat numai noi, am fost ca Real Madrid în Champions League anul trecut. Dar am fost consternat că cineva de la CFR se poate plânge de arbitraj. E jenant. Să spui că zidul e prea departe… Sunt multe faze în care am fost nemulțumiți, dar dacă tragem linia, nu putem spune că arbitrajul a influențat rezultatul.

A fost un arbitraj bun al lui Radu Petrescu. Nu mă gândeam că cineva poate să vorbească despre zid. E ridicol să avem discuții de genul ăsta. Zidul e la 9 metri. E prima dată în 30 de ani, de când sunt în fotbal, când aud asta.  Noi am avut neșansă, dar nu putem spune că meritam să câștigăm”, a fost părerea lui Meme Stoica, în cadrul unei emisiuni sportive.

Declarația „Bursucului”, care l-a enervat pe MM 

„Lovitura liberă a fost magnifică. Mi s-a părut că zidul era la vreo 12 metri, dar nu mai contează. Mi s-a părut că trebuia dat și un penalty la Bîrligea și un henț, dar nu depinde de mine, ci de VAR. Putea să schimbe lucrurile, era 1-0 atunci”, au fost afirmaţiile lui Dan Petrescu peste care managerul general al FCSB-ului nu a mai putut trece.

Comentarii Facebook