Gigi Becali, mesaj pentru rivalii de la CFR Cluj, după remiza din Gruia: „O să vină la noi și o să-i ‘ciocănim’, le arătăm ce înseamnă”


După remiza de duminică seara din Gruia, scor 1-1, cu CFR Cluj, Gigi Becali a explicat ce problemă a găsit la formația sa, și cum returul de la București va fi diferit. 

Patronul roș-albaștrilor s-a declarat nemulțumit de cum au evoluat jucătorii săi, fiind de părere că aceștia au intrat cu frică față de rivalii clujeni. Gigi Becali a mai vorbit și despre partida retur, pe care speră să o joace pe stadionul Ghencea.

Concluziile lui Gigi Becali, după remiza de la Cluj: 

„Ce nu a mers? Bărbăția. Jucătorii au fost timorați pe teren. A fost ca pe vremuri, când ne era frică de ei. Nu mai trebuie să avem frică pentru că nu mai sunt la fel de puternici. Cei de la CFR nu mai sunt atât de puternici, dar au intrat cu atitudinea de pe vremuri. Au intrat cu atitudine și putere. Noi am intrat cu valoare, dar timorați. Și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

Slavă Domnului că nu au făcut 2-0, având în vedere ocaziile avute. S-ar fi terminat cu titlul. Hai, la revedere! Nu mai vorbeam de titlu. Așa, noi nu am pierdut nimic.

Noi am câștigat? Ce am câștigat? Am jucat cu echipa cu care ne batem la titlu, la ea acasă, și nu am pierdut. Acum o să vină la noi și o să-i ‘ciocănim’. Le arătăm ce înseamnă... Pe Ghencea (n.r. - râde). E posibil să jucăm pe Ghencea. Nu are rost să vorbim acum despre asta”, a declarat patronul FCSB-ului. 

Comentarii Facebook