Miercuri 24 Aprilie

FOTO. Fanii celor de la UTA Arad, „mesaj” macabru pentru „U” Cluj. Utiștii vor cu orice preț Cupa României


În perioada 4-6 aprilie s-au disputat sferturile de finală ale Cupei României. Sepsi și CFR Cluj s-au calificat în semifinale. U Cluj – UTA Arad este celălalt duel pentru un loc în finală. Fanii arădeni vor ca echipa favorită să câștige cu orice preț.

O imagine cu UTA Arad reprezentată prin moartea cu coasa, care le ia viața adversarilor săi, a primit sute de aprecieri online. 

uta.jpeg

Foto: Facbook/Utiștii

Amintim că UTA Arad a fost prima echipă calificată în careul de ași, după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în fața celor de la FCU Craiova. Virgiliu Postolachi a marcat golul victoriei, în minutul 15, într-o atmosferă de sărbătoare la Arad, echipa calificându-se în această fază pentru prima dată după 57 de ani.

Miercuri trecută, Universitatea Cluj s-a calificat și ea în semifinalele competiției, acolo unde se va duela cu gruparea arădeană, ajunsă deja în această fază a Cupei României.

Nici fanii clujeni nu se lasă intimidați: „Stați liniștiți ca v-o luați la Cluj!!!”; „După ce v-o luați de la U în cupă divizia B scrie pe voi!”; „Ușor periculoșilor, că ușa aia pare blocată”, au comentat suporterii „Șepcilor Roșii”. 

În semfinalele competiției se joacă pe același sistem ca în sferturi, într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, pe data de 26 aprilie:

  • Sepsi OSK Sfântu Gheorghe / CS Mioveni - CFR Cluj / FC Argeș
  • Universitatea Cluj - UTA Arad
  • Finala Cupei României, ediția 2022-2023, este programată pe 24 mai 2023.

Comentarii Facebook