Transfer de senzatie: Milos Pesic a semnat cu U Mobitelco Cluj


Sarbul Milos Pesic a semnat cu U Mobitelco si va evolua in echipa din acest sezon. Jucatorul are 2.05 metri si va fi folosit pe postul de extrema. In play-off-ul campionatului trecut, cand evolua la Elba Timisoara, Pesic a pus mari probleme defensivei clujene, fiind de neoprit in unele meciuri.



"Sunt fericit pentru ca voi juca la un club mare din Romania. Voi lucra cu un antrenor nou si stiu ca va fi o atmosfera buna si in echipa. Ma astept la rezultate bune, iar fanii sper ca vor fi alaturi de noi, sa ne incurajeze in obtinerea lor", a declarat sarbul, pentru site -ul oficial al echipei.

Managerul Mircea Cristescu a afirmat si el ca Pesic este un jucator complet, pe care clujenii l-au avut in vizor inca de anul trecut.

"Am adus un jucator destul de complet, care a facut de multe ori diferenta pentru Elba Timisoara in obtinerea victoriilor. Ne-a atras atentia inca de anul trecut, dar abia acum a fost posibil transferul. Impreuna cu jucatorii pe care ii avem, sper sa avem un plus valoric fata de anul trecut si sa reusim un sezon cel putin la fel de bun. In aducerea lui Milos Pesic a contat si faptul ca are un caracter potrivit echipei noastre", a mai spus Cristescu.

Comentarii Facebook