De Zerbi ar putea reveni la CFR Cluj. Doi jucatori si cei care nu fac parte din lot vor pleca. VEZI declaratiile lui Iuliu Muresan


Iuliu Muresan a declarat luni seara, inainte de sarbatorirea castigarii Supercupei Romaniei de la Obsession, ca doi jucatori vor mai veni in aceasta saptamana la echipa, iar altii vor pleca.

"Astazi anuntam un transfer. Este vorba despre un jucator care a asistat si la meciul din Supercupa Romaniei. Un jucator strain pe care il prezentam astazi oficial. Si poate pe joi vineri inca un transfer", a declarat Iuliu Muresan.

Jucatorul care va fi prezentat astazi este Rafael Bastos, care a fost convins sa semneze cu CFR Cluj, desi avea deja un precontract cu clubul portughez Olahanense.

Iuliu Muresan spera ca italianul De Zerbi sa revina la CFR Cluj pentru ca este un jucator bun "isi doreste, e valoros si are mentalitate de CFR. La capitolul plecari vom vedea. Cei care nu fac parte din lot si din cei care fac parte din lot, poate unul sau doi, dar poate unul maxim sau niciunul".

Muresan a negat faptul ca pe lista ar fi Kone.

Comentarii Facebook