Miercuri 24 Aprilie

Milionarul Ștefan Gadola i-a dat o replică fatală circarului de Șumudică: ”Noi vrem performanță, nu circ!”


Ștefan Gadola, acționar la CFR Cluj, a spus că la echipă se dorește performanță, nu circ. 

Șumudică crede că va face performanță, e foarte bine. Eu chiar apreciez că gandește optimist. Dacă insuflă acest lucru jucătorilor e perfect. Și noi vrem să câștigăm încă o data campionatul.

Sper să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe în Europa League, eu cred că vom face un joc diferit ca la Cluj, îl știu pe Șumudică, gândește foarte bine. Noi vrem performanță, nu vrem circ. El a spus că vom vedea un alt Șumudică, acum așteptăm să vedem”, a spus Ștefan Gadola, la Pro X.

Nu vreau să comentez declarațiile lui Mihai Stoica, nu vreau să intru în polemici, astăzi am mai făcut un pas. Noi facem câte un pas ușor, îi aștept și pe ei să facă și să ne ajungă din urmă. Eu m-am bucurat la gol, niciun gest ostentativ, ăștia sunt oamenii, pentru mine asta e important, în momentul în care te apreciază. V-am spus că o să vedeți un alt Șumudică, nu o să vedeți că intru în conflict cu cineva”, a spus Marius Șumudică, după meciul cu CS Mioveni.

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a făcut referire la golul marcat din ofsaid de către Claudiu Petrila: „Sub 2 metri este chiar OK”, conform prosport.ro.

Marius Șumudică a fost la un pas să-l dea afară din echipă pe Alex Chipciu, care s-a bătut cu unul dintre portari. În cele din urmă și acel scandal a fost aplanat.

Comentarii Facebook