Mihai Stoica a explicat mesajul publicat în miez de noapte, după Rapid - CFR Cluj 3-1: „S-a înțeles greșit”


Rapid a reușit să o învingă pe CFR Cluj, scor 3-1, în cadrul unei partide desfășurate în etapa a 10-a din SuperLiga României. Puțin după miezul nopții, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a avut o postare inedită pe contul său de Facebook.

„No K, no party”, a fost mesajul postat pe Facebook de managerul general al celor de la FCSB, care a băgat în ceață pe toată lumea. 

Totuși, Mihai Stoica a decis să facă lumină și să explice postarea făcută. Stoica a negat faptul că ar fi făcut vreo referință la adresa meciului Rapid - CFR Cluj și a dezvăluit că mesajul îi era adresat lui Ovidiu Kurti, membru în staff-ul echipei roș-albastre.

„S-a înțeles greșit mesajul “No K no party”. Sunt dator opiniei publice cu o explicație. Asta pt a limpezi lucrurile. Ieri, Elias Charalambous, Lucian Filip și Ovidiu Kürti și-au aniversat ziua de naștere. Ne-am pregătit să-i celebrăm. Doar că Ovidiu Kürti a uitat să-și încarce autoturismul și n-a mai ajuns la Sibiu, unde-l așteptam cu nerăbdare. Astfel, nu s-a putut organiza party-ul plănuit. No Kürti no party. El era K”, a fost explicația lui Mihai Stoica. 

Comentarii Facebook