Miercuri 17 Aprilie

Mihai Silvășan: Un meci cu Oradea este mai important decât unul cu Dinamo sau cu Steaua

 

Antrenorul principal al U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, susține că echipa este pregătită pentru duelul de duminică de la Oradea, cu CSM-CSU.

 

În ultimii ani s-a creat o rivalitate foarte mare între noi și Oradea. Este un sentiment aparte când joci la Oradea, tot timpul e sala plină, mai ales la meciurile cu noi. Sunt o echipă bună, sunt campioana en-titre și cu siguranță au mentalitate de învingători, își doresc să câștige fiecare meci. Bineînțeles, și noi ne dorim exact același lucru, am început deja de ieri seară pregătirea meciului. Sunt 100% convins că, la ora disputării meciului, duminică, vom fi pregătiți și vom da tot ce avem mai bun în noi ca să câștigăm. Am remarcat forma foarte bună a lui Kris Richard, vom vedea cum vom reuși să îl apărăm, probabil vom pregăti ceva special pentru el, însă asta se va vedea la ora jocului. Sperăm să fie surpriză pentru el, nu pentru noi. Băieții sunt mai ușor de motivat înaintea unui asemenea meci, Oradea e echipa campioană, este rivala noastră, treaba mea este mult mai ușoară, să îi fac să fie concentați, față de alte meciuri din Liga Națională. Ca o paranteză, mentalitatea noastră ar trebui să fie aceași la fiecare meci, însă natura umană nu ne lasă să facem asta, un meci cu Oradea pare de multe ori mai important decât unul cu Dinamo sau cu Steaua. Asta este, nu suntem roboți, iar noi, ca staff tehnic, trebuie să aducem nivelul de concentrare și această mentalitate la fiecare meci!”, a spus Silvășan.

 

Jucătorul U-Banca Transilvania, Aleksander Rasic, a spus că Oradea este una dintre cele mai bune echipe din ligă.

 

Suntem într-o perioadă în care vom juca trei meciuri în deplasare cu echipe foarte bune. Primul dintre ele este cu Oradea, campioana țării și una dintre cele mai bune echipe din ligă, ei joacă în fața propriilor fani și vor fi motivați. Dar și noi vom fi, orice meci împotriva lor este un mare derby și, dacă vrem să câștigăm, trebuie să fim concentrați timp de 40 de minute și să ne impunem jocul. Sunt buni ca echipă, chiar dacă acum sunt câțiva jucători care par mai în formă, de pildă Richard, dar nu l-aș lua doar pe el în considerare. Au un joc de echipă bun și trebuie să îl oprim. Trebuie să ne antrenăm la fel de bine indiferent de adversarul următor, dacă vrem să câștigăm campionatul”, a completat jucătorul. 

Comentarii Facebook