Cel mai musculos om al planetei nu mai poate merge

 

Ronnie Coleman, cel mai de succes culturist din istorie, a ajuns în stare gravă. 

 

Fostul sportiv de 54 de ani a fost operat de mai multe ori și acum nu mai poate merge, dar nu regretă nimic. A câștigat 8 titluri Mr. Olympia, iar acum s-a operat de 10 ori la spate de 10 ori. Ronnie Coleman umblă acum numai cu un cadru special.

 

Într-o postare de pe rețelele de socializare, Ronnie Coleman a răspuns incredibil la întrebările fanilor.

 

Așadar, băieți, dacă mai vreți să fiți ca mine, trebuie să aveți aceeași disciplină ca mine. După cum vedeți, sunt de 8 ori Mr. Olympia și nu pot să merg. Am îndurat o operație de 11 ore la coloană. Dacă am regrete? Aș schimba ceva dacă ar fi să iau totul de la capăt? Da, dacă aș avea această șansă, aș schimba un singur lucru. Concret, când faceam genoflexiuni cu 362 de kilograme, aș face 4 repetări, în loc de două. Acesta e singurul meu regret din carieră. Acele două repetări încă mă bântuie pentru că știu că puteam să fac 4, dar lașul din mine a făcut doar două. Acesta e singurul regret", a fost postarea lui Coleman în urmă cu ceva vreme.

 

Ronnie Coleman a intrat în Cartea Recordurilor după ce a obținut 26 de titluri majore IFBB în cariera sa. Pe vremea când era polițist în Texas, avea o apariție înfricoțătoare și își făcea haine la comandă.

Comentarii Facebook