Mihai Silvășan a plecat de la U-BT Cluj, după 17 ani de activitate, în urma eliminării din semifinalele Liga Națională


Tehnicianul Mihai Silvășan și-a anunțat demisia din funcția de antrenor principal al echipei de banschet masculin U-BT, după 17 ani de activitate.

Anunțul a venit după eliminarea din semifinalele Ligii Naționale. 

U-BT a cedat meciul patru cu CSM CSU Oradea, scor 91 la 86. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe, iar clujenii se vor lupta să obțină medaliile de bronz. 

Este un final de sezon dezamăgitor. Eu credeam și îmi doream enorm de mult să reușim să câștigăm campionatul. Ne-am luptat în această serie, cel puțin în trei din cele patru meciuri. Din păcate, nu a fost destul. Îmi asum absolut toată responsabilitatea pentru eșecul din acest sezon și pentru ratarea obiectivelor principale. Mă refer aici la campionat și la Cupa României. Prin urmare, îmi voi prezenta demisia din funcția de antrenor principal al echipei. Repet, eu sunt principalul vinovat și nu am absolut nicio problemă să îmi asum eșecul. Vreau să mulțumesc conducerii clubului și sponsorului principal, pentru că mi-a oferit această oportunitate. Mulțumesc staff-ului alături de care am lucrat în acești trei ani. Și mă gândesc aici la toți oamenii care lucrează în această echipă. Le mulțumesc jucătorilor care au fost alături de mine în cele trei sezoane. Le mulțumesc suporterilor pentru susținere în momentele bune și mai puțin bune. Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei că a fost alături de mine în tot acest timp”, a spus Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania. 

„Personal, sunt mândru de omul Mihai Silvășan. A arătat întotdeauna caracter, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Nu pot să îl felicit pentru decizia luată, deoarece ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem împreună de 17 ani și este o durere mare în suflet. Este o durere pentru întreg clubul nostru. Nu pot decât să accept decizia lui. Sunt ferm convins că va fi cu sufletul întotdeauna alături de noi. Iar noi vom fi întotdeauna alături de el. Mie îmi pare rău pentru această decizie, dar nu am ce să fac. O să vedem ce se va întâmpla pe viitor. La ora actuală, trebuie să fim focusați să obținem medaliile de bronz. Vom vedea cum ne vom organiza, pentru că va trebui să ducem finalul de sezon așa cum suntem. Nu cred că va veni nimeni până la următorul meci. O să propun și în consiliul director să ne gândim și să luăm o decizie. Indiferent dacă vrem sau nu vrem, <<the show must go on>>, cum ar spune Queen”, a spus Mircea Cristescu, vicepreședinte U-Banca Transilvania.

Comentarii Facebook