Simona Halep, despre câștigarea unui nou titlu la Roland Garros: Îmi doresc din tot sufletul, dar e puțin mai dificil


Simona Halep a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, înainte de a pleca spre Paris, că îşi doreşte din tot sufletul să câştige pentru a doua oară consecutiv turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, dar a precizat că de data aceasta e puţin mai dificil.

"Îmi doresc din tot sufletul, dar e puţin mai dificil. Nu am spus nici că sunt, nici că nu sunt favorită. Părerea mea e că mă duc acolo şi încerc să dau tot ce am mai bun. Dacă va fi să câştig meciuri atunci va fi şi mai bine. Pentru mine cel mai important lucru este că sunt aptă şi că mă duc din nou acolo. Contează fiecare zi la Roland Garros, indiferent de ce am spune noi. Până în a doua săptămână trebuie să câştigi câteva meciuri, meciuri grele. Bineînţeles că vremea influenţează fiecare turneu", a afirmat Halep, potrivit Agerpres.

"Plec la Roland Garros foarte bucuroasă, pentru că a trecut un an şi eu sunt campioana de la ediţia trecută. Sunt foarte veselă că trebuie să merg acolo, Parisul este oraşul meu preferat şi abia aştept să ajung. Mereu am în mintea şi în sufletul meu momentele de anul trecut şi de fiecare dată mă ajută. Sunt cele mai speciale momente şi cu siguranţă aşa vor rămâne pentru că a fost pentru prima dată şi a fost şi turneul meu preferat. Zgura este o suprafaţă care îmi place. E mai rapidă acolo, dar poţi să şi aluneci, însă de la an la an lucrurile sunt diferite. Aşa că aştept să ajung acolo şi o să iau fiecare meci în parte", a adăugat numărul 3 mondial.

Simona Halep aşteaptă ca suporterii români să îi fie alături la partidele de la Roland Garros ca de fiecare dată. "Mă bucur că vor veni mulţi suporteri români. Asta mă bucură şi îmi dă o energie pozitivă. Le mulţumesc pentru că mereu atunci când joc eu sunt prezenţi", a explicat ea.

Simona Halep a câştigat anul trecut primul său titlu de Grand Slam, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.

Roland Garros este al doilea turneu de Grand Slam al anului și se va desfăşura în perioada 26 mai - 9 iunie. Competiția este dotată cu premii în valoare totală de 42.661.000 euro, cu 8% mai mult față de ediţia precedentă. Câştigătorii probelor de simplu la masculin şi feminin vor încasa în 2019 câte 2,3 milioane de euro, în timp ce finaliştii 1,18 milioane.

Comentarii Facebook