Mihaela Ani-Senocico face angajarea la meciul cu U Mobitelco BT Cluj - Ploiesti

 

Angajarea la meciul de duminică, 28 octombrie, cu CSU Ploiești va fi făcută de către Mihaela Ani - Senocico, handbalista de la U Jolidon, echipa calificată în grupele Champions League.

 

Handbalistele de la U Jolidon vor evolua, sâmbătă, de la ora 17.30 cu echipa croată Podravka Koprivnica din Croația, în grupele Ligii Campionilor. 

 

De asemenea, invitații speciali la meci sunt un grup de copii de la Școala Gimnazială ”Horea” din Cluj-Napoca. 

 

Meciul U Mobitelco BT - CSU Ploiești se va disputa, duminică, 28 octombrie, de la ora 19.00 în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Clubul U Mobitelco are invitați speciali la fiecare meci câte un grup de copii și elevi de la școlile sau asociațiile din județul Cluj sau din împrejurimi. Profesorii, însoțitorii sau președinții de asociații sunt rugați să trimită o solicitare pe adresa ionela.haba@u-mobitelco.ro și, în limita posibilitaților, vom face programări pentru fiecare meci de pe teren propriu al echipei. 

 

Acțiunea face parte din programul ”Ne pasa”, care are ca scop popularizarea și educarea prin sport, îndrumarea copiilor și tinerilor spre baschet, precum și organizarea de evenimente și acțiuni de responsabilitate socială. De asemenea, la fiecare partidă vom avea câte un invitat care va face angajarea de la începutul meciului.

Comentarii Facebook