Paszkany, despre demisia lui Andone: Are nevoie de pauză pentru că e obosit

 

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anunțat demisia lui Ioan Andone și a declarat că ”Andone are nevoie de o pauză”. 

 

Nu este vorba de nicio o demisie sau demitere. Am stabilit de comun acord pentru binele clubului, al lui Andone şi al tuturor ca să încetăm relaţiile. Ando are şi va avea întotdeauna un loc special în inimile noastre şi al tuturor suporterilor noştri. Nu putem uita, şi nici nu dorim, ca să nu ne mândrim cu toate rezultatele obţinute împreună. Cele două titluri, cât şi cele cinci victorii obţinute în Liga Campionilor, precum şi rezultatul eroic de la Istanbul. Rămânem prieteni, cu siguranţă vom colabora pe mai multe paliere, ca atare nici nu putem spune că rămânem fără Ando. El va rămâne în permanenţă alături de noi şi noi alături de el. Prietenia dintre noi rămâne pe aceeaşi linie pe mai departe”, a declarat Arpad Paszkany pentru citynews.ro.

 

Nu a fost nici o decizie luată dinainte. Am convenit de comun acord că s-a acumulat şi foarte multă oboseală, mult stres şi multă tensiune şi frustrare şi din cauza unor rezultate dorite foarte mult atât de Ando, cât şi de noi. Oricum, am convenit ca după meciul cu Galata, indiferent de rezultat, să stăm şi să povestim. Ando are nevoie de o pauză şi cred că şi echipa are nevoie de un nou suflu. De asta am convenit de comun acord, că aşa este cel mai bine pentru toată lumea”, a mai susţinut Paszkany.

 

El a spus că echipa va avea un antrenor principal până la viitorul meci oficial: ”Nu am semnat cu nimeni datorită faptului că era lipsit de etică şi în egală măsură era lipsit de responsabilitate. Echipa are secunzi, cu care se va pregăti azi, mâine. Cu siguranţă, la următoarea partidă oficială o să avem un antrenor principal sau un staff tehnic nou. Este foarte adevărat că foarte mulţi antrenori de prim rang ar dori să vină la CFR. Nu este vorba de numele vehiculate în presă”, a mai spus Paszkany.

Comentarii Facebook