Mesajul unui suporter U Cluj către CFR: Un singur club a plecat în bejenie la Sibiu, celălalt a jucat cu drapelul Ungariei mari pe piept


Unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai U Cluj, ”Elevul” Ilieș Alexandru, a explicat de ce Universitatea este echipa Clujului. 

U Cluj și CFR Cluj, rivale de 100 de ani, se vor înfrunta în 13 martie, pe terenul din Gruia. Suporterii U Cluj fac tot ce pot pentru a cumpăra cât mai multe bilete, ca să domine total și de necontestat atmosfera pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. 

Cluj-Napoca, 2002: pentru mulți dintre noi prezenți atunci pe stadion a fost prima noastră confruntare pe viu, într-un derby cu o așa-zisă rivală, apărută brusc, peste noapte, despre care multă lume nu avea habar de ea.

Cu timpul, această echipă, prin diferite metode și diferiți oameni, a avut zeci de tentative, cunoscute sau mai puțin cunoscute, de defăimare, de intimidare și o grămadă de abuzuri adresate clubului și suporterilor Universității Cluj.

În tot acest timp, obscurul „balaur" vișiniu începea să își arate colții, atentând fără succes la oraș, deseori proclamând că el reprezintă ceva în Cluj-Napoca.

Ceea ce e culmea e că unii au ales în timpul celui de al Doilea Război Mondial bejenia de la Sibiu și au rămas mândri și demni, adulați de un oraș întreg, respectați de o țară întreagă, în timp ce alții au preferat sa poarte drapelul Ungariei mari pe piept, același drapel care era purtat și de soldații maghiari cand au comis atrocități în Transilvania, când au jefuit, schingiuit si omorât mii de oameni nevinovați, doar pentru că au refuzat să se declare maghiari, pentru ca au fost BRAVI ROM NI!

Încercările lor de-a lungul anilor s-au soldat prin eșecuri continue, fără sorți de izbândă, deoarece trofeele și performanța lor, nu vor bate niciodată iubirea noastră, susținerea necondiționată pentru „Simbolul unor inimi românești”.

Cluj-Napoca, 2023: vom fi din nou față în față cu acești păduchi, la ei acasă, după o pauză de câțiva ani de la ultima noastră apariție în Gruia.

Nu avem nimic de demonstrat față de nimeni pentru că în acești 21 de ani am arătat pentru cine bate inima acestui oraș, de nenumărate ori.

Rămânem alături de "U" orice ar fi, iar luni, ocupăm Gruia.

În Cluj-Napoca NOI facem legea!

Doar UNIVERSITATEA!”, a scris ”Elevul”.

Comentarii Facebook