Bilete la meciul CFR Cluj - U Cluj vândute din portbagajul unei mașini. Cei de la U Cluj își acuză rivalii că se tem! - VIDEO


Tensiunea este tot mai mare în jurul mecului de luni, 13 martie, dintre CFR Cluj și U Cluj. Suporterii Universității au cumpărat tot ce au putut, de pe site-urile online, pentru a fi cât mai mulți la meci. Aceștia au postat imagini în care ”ferioviarii” ar face eforturi să aducă cât mai mulți oameni la stadion, pentru a contrabalansa lucrurile. 

La casele de bilete nu se mai vinde nimic, după ce suporterii U Cluj au cumpărat tot ce au prins și amenință să domine Gruia. În imagini se vede cum se vând bilete la meci dintr-un SUV, iar beneficiari ar fi suporterii CFR Cluj. ”Așa se vand biletele pentru meciu CFR - U Cluj, din portbagajul unei mașini, cu casele de bilete închise. Se vând doar la peluza lor (poate așa reușesc și ei sa o umple)…

La Tribuna 2 pur și simplu nu vor să vândă… Doar diseara sau mâine (vineri), poate așa mai renunță din doritori și nu o sa fim asa mulți ”U” -iști. Să le urăm un călduros **** CFR!”, a transmis un fac U Cluj.

330400268_1252795071972874_2475408725056978311_n.jpg

UPDATE

Ca urmare a ultimelor imagini apărute în mediul online, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul nostru a vândut către Asociația 1907 bilete în sectorul 25 din Peluza 1, și le-a predat reprezentantului acesteia în baza unui proces verbal. Am răspuns pozitiv solicitării asociației din motive de siguranță, pentru a evita conflictele care ar putea să apară între membrii celor două galerii”, precizează oficialii CFR Cluj.

Comentarii Facebook