Mesajul controversat a lui Daniel Ghiță după victoria lui Benny, în care îi ia apărarea lui Badr Hari:


Daniel Ghiță, fost luptător de K1,  continuă să-l șicaneze pe Benny Adegubyi după victoria de senzație a românului cu origini nigeriene în fața marocanului Badr Hari.

Daniel Ghiță a avut un comentariu pe Facebook, care a declanșat furia fanilor, după ce i-a luat apărarea lui Badr Hari precizând că:

"Badr a avut Corona și se vedea că are probleme cu respirația. După Corona ai nevoie de 3-5 luni de recuperare. Badr este peste și loviturile lui sunt puternice" a fost comentariul lui Daniel Ghiță la una dintre postările lui Cătălin Moroșanu.

Comentariul celui supranumit "Samuraiul sălbatic", nu pare surprinzător pentru că în urmă cu ceva timp l-a provocat pe Benny,  dar și pe Cătălin Moroșanu la un duel pentru a stabili, care este cel mai bun luptător de kick-boxing din România.  Interesant la comentariul lui Daniel Ghiță, actual parlamentar din partea PSD, este că  a revenit asupra opiniilor legate de virusul Sars Cov-2 după ce în urmă cu câteva luni era un susținător al grupului anti-mască.

Românul Benjamin Adegbuyi l-a făcut K.O. pe legendarul Badr Hari

"Suedezii nu au avut carantina, amenzi, nu poarta masca și nu sunt victimele unor găști DSP și un GuWerner incompetent! 

Dacă scade imunitatea, rata mortalității este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea!", era mesajul lui Daniel Ghiță din urmă cu două luni într-una dintre postările sale pe pagina de facebook.

FOTO: Digi 24


Comentarii Facebook