Neluțu Varga, foc și pară după eșecul suferit de CFR Cluj la Constanța: „Am ajuns bătaia lor de joc”


Ioan Varga, patronul CFR-ului, a răbufnit după eșecul clujenilor împotriva echipei lui Hagi. Patronul în vârstă de 64 de ani a criticat în termeni duri arbitrajul și este convins că echipa sa a fost „furată”.

Declarații tranșante la adresa arbitrajului din partida de sâmbătă seara de la Constanța, din partea lui Neluțu Varga „A fost jaful jafurilor”.

„Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate și uită-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metro! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați fraților corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți sa mai fac? Nu pot sa mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Asta a fost jaful jafurilor”, a spus Ioan Varga, în reacția sa după înfrângerea din meciul care îi putea aduce echipe pe primul loc în clasament.

Cele două faze care l-au enervat la culme pe omul de afaceri clujean, golul Farului venit în minutul 53, dar și penalty-ul dictat pentru CFR în minutul 89, dar anulat ulterior, după intervenția VAR, au fost analizate de Ion Crăciunescu.

Fostul mare arbitru a ajuns la concluzia că în ambele situații, decizia din teren a fost cea corectă, acordarea golului Farului, dar și penalty-ului CFR-ului.

Comentarii Facebook