Meci de infarct. "U" Mobitelco - CSU Ploiesti 76 - 77 (44-42) - Azi urmeaza razbunarea?


Primul meci al finalei la baschet dintre "U" Mobitelco si CSU Ploiesti le-a dat palpitatii cardiacilor. Chiar daca jucatorii din Cluj au condus 99 % din meci, ploiestenii s-au impus cu un cos in ultimele secunde de joc.

Cei mai buni marcatori de la "U" Mobitelco Cluj su fost Dykes, cu 22 de puncte, Thomson si Medvedj cu cate 11, Cuic cu 10 si 8 recuperari si Silvasan cu 10 reuste.

La finalul meciului, presedintele executiv al "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, a declarat ca victoria trebuia sa fie a clujenilor, care au condus toata partida.

"Ploiesti a castigat cu un cos norocos, cred ca nu a condus mai mult de 30 de secunde aceasta partida. Am dominat jocul, dar sunt convins ca putem juca si mai bine de atat. Si cu Timisoara am pierdut la sase puncte si pana la urma ne-am calificat in finala. Multumim publicului pentru sustinere, a fost o atmosfera foarte frumoasa", a mai spus Cristescu.

Antrenorul clujenilor, Marcel Tenter, a vorbit despre o victorie cu mult noroc a celor de la CSU Ploiesti.

"Ce mai putem zice cand se castiga un meci in ultima secunda? A fost o victorie cu noroc, e 0-1 la general. Trebuie sa ne pastram calmul si sa nu uitam ca si cu Timisoara am inceput prost si am terminat bine", a tinut de mai spuna Tenter.

Supervizorul FIBA Europe, Zsolt Hartanyany, a spus ca partida de vineri seara a fost una dintre cele mai frumoase pe care le-a supervizat pana acum.

"Meciul din aceasta seara a fost o excelenta propaganda pentru baschet. Atmosfera a fost extraordinara, cea mai frumoasa din cate meciuri am supervizat pana acum la Cluj, Sibiu si Timisoara. Felicitari fanilor si ii inteleg ce greu trebuie sa le fie dupa ce adversarii au fost norocosi si au castigat desi au condus o singura data in tot meciul", a incheiat Hartanyany.

Comentarii Facebook