Lemnaru: Daca nu batem la Deva nu promovam


Atacantul Universitatii Cluj, Valentin Lemnaru sustine ca meciul cu CS Muresul Deva este vital in lupta prentru promovare si a reamintit ca sezonul trecut "U" Cluj a fost invinsa de echipa pe care o vor intalni astazi.

"Este un meci greu in deplasare impotriva unei echipe care a invins Universitatea Cluj sezonul trecut. Daca nu castigam iesim din lupta pentru promovare. Dorim sa obtinem  a sasea victorie consecutiva si sa mergem cu un moral foarte bun la Arad", a declarat Lemnaru.

Atacantul a mai spus ca ar fi bucuros sa inscrie el, dar ca "pana la urma nu cred ca asta-i cel mai important. Cel mai mult conteaza sa castige echipa, poate inscrie Lecic, poate  Machado, nu are importanta".

Aceeasi treorie o are si jucatorul Dan Bucsa, care a afirmat ca cele 3 puncte sunt de nepretuit. 

"Toate echipele joaca impotriva noastra ca si cu Real Madrid. Trebuie sa luptam pana la capat pentru ca totul depinde de noi. Toate meciurile sunt decisive, primul e cu Deva, apoi la Arad si asa mai departe. Ne gandim la Liga 1, acolo unde vrem sa jucam sezonul viitor. Sincer, nu conteaza rezultatul dintre Targu Mures si UTA,  ne gandim doar la jocul nostru si la ceea ce facem noi pe teren", a mai spus jucatorul.

Meciul dintre "U" Cluj si Muresul Deva se va juca de la ora 11.00 si va fi arbitrata de Mugurel Draganescu.

Comentarii Facebook