Meci de fotbal din România terminat cu scorul 50-0. S-a declanșat anchetă pe loc


Urban Titu a câștigat meciul cu Mătăsaru, scor 50-0, în campionatul județului Dâmbovița la juniori U19, scrie eurosport.ro. Comitetului de urgență al AJF-ului din județ a declanșat o anchetă pe loc.

Partida de campionat dintre Urban Titu și Progresul Mătăsaru, din cadrul campionatului de juniori U19 din județul Dâmbovița a stârnit un scandal monstru.

Titu este pe locul doi, cu 40 de puncte în 14 meciuri și golaverajul de 127-5. Primul loc este ocupat de Străjerii Târgoviște, cu 43 de puncte în 15 meciuri și golaverajul de 137-5.

Pentru că principalul criteriu de departajare în campionatul de juniori este golaverajul, AJF Dâmbovița consideră că ”acest joc a fost suspect de încălcarea principiilor de integritate a meciurilor și manipularea rezultatului”.

Urban Titu a fost exclusă din Cupa AJF Dâmbovița și campioana va fi decisă printr-un meci de departajare între primele două clasate din campionat, în cazul egalității de puncte, după cum informează gsp.ro, citat de www.eurosport.ro

Având în vedere situația din competiția județeană destinată juniorilor U19 acolo unde egalitatea dintre primele două clasate, Străjerii Târgoviște și Urban Titu, duce la o goană după rezultate astronomice, așa cum s-a întâmplat sâmbătă 04.06.2022 la jocul Progresul Mătăsaru – Urban Titu scor 0-50 (?!), joc suspect de încălcarea principiilor de integritate a meciurilor și manipularea rezultatului;

Pentru a nu duce în derizoriu o competiție pe care ne-o dorim respectată și abordată cu demnitate;

Pentru a evita rezultate penibile, demne de partea negativă a Cărții Recordurilor;

Pentru a da șanse egale tuturor competitorilor și pentru a-i putea educa corect pe tinerii fotbaliști, comitetul decide:

Art. 1 Retrage invitația echipei Urban Titu – U19 de a participa la competiția Cupa AJF Dâmbovița, astfel, jocul dintre Străjerii Târgoviște U19 și Urban Titu U19, programat marți 7 iunie, nu se va mai disputa”.


Comentarii Facebook