Duminica 10 Decembrie

Lincar despre plecarea managerului general, Andrei Cordoș, de la „U”: „Lui nu i s-a prelungit contractul, nu a plecat el”


Tehnicianul Universității Cluj a venit cu o serie de declarații tranșante, după ce echipa s-a despărțit de fostul manager general, Andrei Cordoș. Reacția vine și după ce Andrei Cordoș, a declarat că indiferent de ce zic alții, „U Cluj a promovat cu Andrei Cordoș manager general”. 

De asemenea, Cordoș a anunțat că el a fost cel care și-a dorit despărțirea de „U” Cluj și că relația cu Lincar a fost printre cele mai mari provocări de care a avut parte în ultima jumătate de an.

Erik Lincar spune că încă de la instalare, Cordoș avea în vedere doar construirea unul lot pentru sezonul următor al Ligii 2, neavând încredere în actualul staff că echipa ar putea reveni în primul eșalon.

E dureros când cineva vine la o echipă ca U Cluj, nu știu ce l-a recomandat să vină pe acest post, și el deja se gândește la noul staff și jucătorii care trebuie să vină în vară, dacă echipa rămâne în Liga 2. Lucrurile astea nu pot fi trecute cu vederea. Ok, nu am spus nimic, dar a fost momentul în care i-am spus să stea departe de echipă până la 1 iunie. U Cluj are obiective clare stabilite. A fost manager general, știa unde vine, a fost pus în temă, așa că nu înțeleg de unde atâta supărare. Lui nu i s-a prelungit contractul, nu a plecat el. Oamenii care decid la club au hotărât că nu mai e nevoie de domnul Cordoș. El ar fi stat și în administrativ și fără bani, numai să rămână”, a declarat Erik Lincar, la emisiunea Liga Digisport. Precizând că „nu știe ce l-a recomandat pe Cordoș să vină pe acest post”. 

Cordoș a declarat că în iarnă doar el și președintele Radu Constantea mai credeau în promovare.

Am mai spus-o și am și demonstrat-o. Am petrecut multe momente grele la ”U”, și mereu am fost prezent atunci când mi-a fost cerut ajutorul. Să nu uitam situația dificilă din iarnă, atunci când poate nimeni, în afară de Radu Constantea și cu mine, nu și-ar fi luat o asemenea responsabilitate, și să și reușească!

Consider ca am reușit să facem istorie împreună. Am venit să promovez și am reușit, dar cu anumite compromisuri și aici mă refer la partea sportivă, iar viziunea mea este una diferită. Au fost câteva lucruri pe care le-am semnalat și nu mi-au plăcut, dar nu are rost să mai vorbim despre trecut. Până la urmă sunt foarte fericit, pentru că am promovat și asta este tot ce contează. Eu încă de la început am spus ca îl voi susține (n.r.- pe Lincar) și am încercat să discut cu el, dar nu am reușit sa vedem lucrurile la fel. Da, cel puțin mie mi-a fost greu (n.r.- să lucreze cu Erik Lincar), sau poate nu am știut eu să îl fac să înțeleagă”, a declarat Andrei Cordoș pentru liga2.ro.

Comentarii Facebook