Dan Petrescu a lipsit de la reunirea campioanei. Tehnicianul, ademenit de alte oferte


Dan Petrescu a lipsit de la reunirea lui CFR Cluj. Antrenorul a discutat în ultimele două săptămâni cu formații din Arabia Saudită și din Emirate și a lipsit de la reunirea echipei, supărat că salariile sunt neplătite de patru luni. 

Câștigarea încă unui titlu nu garantează continuarea colaborării dintre CFR Cluj și Dan Petrescu. Antrenorul a mai plecat odată, imediat după un succes, la capătul primului sezon pe care l-a petrecut pe banca vișiniilor a ales să meargă în China, la Guizhou Hengfeng.  Tot în Asia negociază și acum. Petrescu a tratat în ultimele două săptămâni cu formații din Arabia Saudită și din Emiratele Arabe Unite. Deocamdată nu a ajuns la vreun acord cu arabii, însă tehnicianul s-a arătat disponibil să plece de la CFR, scrie GSP

Antrenorul de 54 de ani ar fi total nemulțumit că patronul nu a rezolvat problemele financiare de la echipă, în special cele legate de întârzierile salariale, motiv pentru care viitorul său în Gruia este incert în acest moment.

CFR Cluj trece prin schimbări majore. Oficialii campioanei au început restructurarea lotului, însă jucătorii de la CFR sunt neplătiți de patru luni.

Comentarii Facebook