Martian si Adrian Mutu, cei care vor sa cumpere U Cluj, produc impreuna biodiesel la Cesena! "Martianu'" sustine ca e plin de bani


Adrian Martian, omul de afaceri din Cluj care vrea sa cumpere U Cluj alaturi de Adrian Mutu, detine impreuna cu fotbalistul la Cesena o fabrica care produce biodiesel.

Cei doi au deschis afacerea in decembrie 2011 si importa uleiuri din Columbia, Malaezia si Republica Dominicana, si le prelucreaza in biodiesel. "Aceasta este afacerea viitorului. Normele europene cer ca motorina sa fie intr-o proportie bio, asa ca trebuie sa ne adaptam", a spus Adrian Martian.

Clujeanul mai conduce si o firma prin care importa si vinde masini de lux in Barcelona. Adrian Martian are o colectie proprie de 20 de bolizi de lux, dar si ceasuri scumpe, intre care se numara si un recent achizitionat Rolex Daytona, de 25.000 de euro, dar pentru care a dat 5.000 de euro in plus pentru a-l primi pe loc. "Eu cand vreau ceva il iau pe loc. Asa vreau sa fac si cu U Cluj. Sper sa ma inteleg cu Walter", a mai spus Martian, citat de Cancan.ro.

"Avem tineri talentati in Cluj care trebuie promovati. Voi aduce si jucatori de talie. Nu pot spune mai mult pana nu discut cu Walter", a mai spus omul de afaceri, care va discuta azi cu Florian Walter.

El a dezvaluit si ca l-a sunat Adrian Mutu din Republica Dominicana pentru a-i spune ca sunt pe drumul cel bun.

In biroul lui, pe un perete troneaza un un tricou de-al lui Mutu, pe care scrie "pentru Adi, unicul meu partener". "El mi l-a oferit in cinstea prieteniei noastre, nu i-am cerut niciun tricou in sapte ani, de cand ne stim", a mai spus Martian.

 

Adrian Mutu cumpara U Cluj! BOMBA ANULUI - MUTU ar putea juca la echipa

Comentarii Facebook