Miercuri 24 Aprilie

Marius Șumudică: Mai ajut și eu echipa cu medicamente, vitamine. Victoria cu Petrolul Ploiești e vitală - VIDEO

 

Antrenorul U Cluj, Marius Șumudică, a spus că situația echipei este critică, dar jucătorii trebuie să aducă victoria în meciul cu Petrolul Ploiești.

 

Întrebat dacă a venit și cu bani la U Cluj, Șumudică a explicat că: ”Plătesc și eu pe aici ce mănânc. Mai încerc să ajut și eu cu medicamente. Nu avem vitaminizare. Nu avem nimic. Asta nu are nicio legătură. Nu trebuie să pozez eu în salvatorul Universității”.

 

Meciul cu Petrolul pentru mine este extrem de important pentru că dacă voi vedea atitudine la jucători. Dacă voi vedea că se mișcă ceva la nivelul conducerii, cu siguranță că ne așteaptă un joc pe viață și pe moarte cu CFR Cluj. Nu aș vrea să dezamăgesc oamenii de aici din Cluj. Eu după jocul ăsta (cu Petrolul Ploiești) voi ști ce pot să fac. Dacă voi simți că mă pot baza pe un grup puternic, că vor veni oameni alături de echipă, atunci lucrurile vor intra în normal și eu voi accelera și voi merge pe drumul cel drept. Dacă nu, nu știu. E o situație delicată”, a mai spus Marius Șumudică.

 

Despre deplasarea la Ploiești, antrenorul a spus că va merge cu echipa, cu autocarul, dar că organizarea este făcută de conducerea clubului. ”Eu nu plec cu avionul, iar ei cu autocarul. Mergem să ne batem. Mă aștept să fie suporterii alături de noi. Eu am spus și o voi spune tot timpul că eu nu trădez. Ei trebuie să înțeleagă că au în mine un om care va spune adevărul”, a mai adăugat Marius Șumudică.

 

Șumudică se teme de blat cu Petrolul lui Walter? Jucătorii de la U Cluj să se decidă dacă vor să facă deplasarea - VIDEO

Comentarii Facebook