Miercuri 24 Aprilie

Șumudică se teme de blat cu Petrolul lui Walter? Jucătorii de la U Cluj să se decidă dacă vor să facă deplasarea - VIDEO

 

Antrenorul U Cluj, Marius Șumudică, le va spune jucătorilor săi să se decidă dacă vor să dea totul pe teren și să facă deplasarea de la Petrolul Ploiești.

 

Întrebat cum comentează faptul că U Cluj, echipă patronată de Florian Walter, va juca cu petrolul Ploiești, unde acționar este tot Walter, Marius Șumudică a spus că: ”Pentru mine este o situație extrem de ciudată și voi încerca să le transmit jucătorilor o anume agresivitate și dorință de a se autodepăși de a face un joc bun. Nu știu. Din punct de vedere valoric Petrolul e o echipă bună în momentul de față, dar să înțeleagă că trebuie să moară pe teren pentru aceste culori, pentru rezultat și pentru ceea ce au suferit ei și suferă în continuare. Eu practic nu am ce veste să le dau. Sunt probleme și de deplasare.

 

Lumea în Cluj trebuie să știe ce se întâmplă. În momentul de față este o situație critică și în afară de suporteri, acest stadion și noi care ne chinuim pe aici nu ne ajută nimeni.

 

Le voi spune jucătorilor să fie atenți și cei care nu vor să facă deplasarea de la Petrolul să spună, pentru că nu vreau să mă trezesc să mă uit urât la un jucător în minutul 10 al meciului și îl elimin”, a spus Marius Șumudică.

 

Tehnicianul a spus că suporterii U Cluj i-au transmis că se tem că ar putea fi probleme la acest meci și să încerce să îi conștientizeze pe jucători de importanța partidei de vineri, 16 noiembrie.

 

PERCHEZIŢII la U CLUJ în cazul jucătorilor transferați de Walter la PETROLUL PLOIEŞTI

Comentarii Facebook