Marian Pana despre meciul cu CFR Cluj: "CFR e o echipa puternica, dar nu exista o favorita in acest meci"


Tehnicianul de la U Cluj, Marian Pana, a declarat ca CFR Cluj este o echipa puternica, dar care trece prin momente grele. Antrenorul este de parere ca orice derby motiveaza o echipa si ca meciul va fi greu.

"Pentru noi orice meci e important, dar acesta e cel mai important dintre toate. Avem lotul valid, cu Toba nu sunt probleme majore. Nu cred ca exista o favorita in acest meci, valoarea isi va spune cuvantul, speram ca noi sa fim cei mai determinati vineri. CFR e o echipa puternica, cu jucatori valorosi. E clar ca nu trec printr-o perioada prea buna, dar orice derby creste ambitia unei echipe. Jucatorii stiu ce au de facut, trebuie sa dea totul pe teren", a afirmat Pana.

Antrenorul a declarat ca echipa este facuta si ca vineri va trimite in teren cei mai in forma jucatori. "Studentii" vor fi condusi in lupta de Bostina, care va purta banderola de capitan.

Marian Pana a mai afirmat ca prima de joc nu conteaza pentru meciul cu CFR Cluj. "Banii sunt ultimul lucru care conteaza intr-o astfel de partida", a mai spus antrenorul.

 

Meciul dintre U Cluj si CFR Cluj se va juca vineri de la ora 16.30. Partida va fi transmisa de DigiSport, dar va putea fi urmarita in format LIVE TEXT si pe Stiri de Cluj. Tot aici veti putea vedea golurile si cele mai "tari" faze.

Comentarii Facebook