Cadu, autorul golului din meciul U Cluj - CFR Cluj din 2008: "Traore va da gol vineri" - Interviu EXCLUSIV


Ricardo Cadu, capitanul CFR Cluj, crede ca Traore va inscrie vineri impotriva "studentilor". Jucatorul, care a inscris in 2008 si a adus trofeul in Gruia, a vorbit intr-un interviu pentru Stiri de Cluj despre meciul cu U Cluj si despre violenta suporterilor.

Stiri de Cluj: Ati inscris in 2008 un gol cat un campionat. Ati avut emotii?

Ricardo Cadu: Am avut emotii, e normal asa, pentru ca era meciul in care daca bateam luam campionatul. Am batut eu lovitura de la 11 metri pentru ca eu execut toate loviturile. Vrem sa batem si acum, dar e mai mult un meci pentru 3 puncte, nu e ca in 2008.

Stiri de Cluj: Putem spune ca meciul de vineri este un derby?

R.C.: Va fi un meci normal, in care trebuie sa castigam. Este un derby al Transilvaniei, dar este si un meci de 3 puncte, pentru mine cel putin. Dorim sa castigam, daca batem totul este perfect.

Stiri de Cluj: Ce parere aveti despre toate problemele facute de suporteri? In 2008, cameramanul jandarmeriei a fost agresat, iar acum se anunta iarasi tensiuni.

R.C.: Din pacate suntem in Cluj-Napoca si nu ar trebui sa fie astfel de probleme. Sunt doua echipe si e pacat ca se intampla asta pentru ca fotbalul e spectacol, nu e violenta. Niciodata nu am avut probleme cu nimeni asa ca nu inteleg de ce e atata violenta.

Stiri de Cluj: Este exagerata aceasta rivalitate dintre CFR Cluj si U Cluj?

R.C.: E exagerata! O anumita rivalitate este bine sa existe, dar nu cum e acum. Sunt oameni raniti si asta nu este bine.

Stiri de Cluj: Va este frica de suporteri cand sunteti in teren?

R.C.: Nu, nici vorba! Nu ma gandesc cand intru in teren la suporteri. Eu ma gandesc la meci si gata, pentru ca daca stai cu gandul la ce striga ei, atunci nu este bine si iti pierzi concentrarea.

Stiri de Cluj: Marian Pana, antrenorul celor de la U Cluj, a declarat dupa meciul din Cupa Romaniei ca trebuie sa invinga CFR Cluj pentru oras, pentru suporteri si pentru patronul Florian Walter. Ti se pare normala atitudinea?

R.C.: E normal sa isi doreasca sa bata si eu vreau sa batem. E normal sa declare asta, pentru ca este o competitie si cel mai bun castiga.

Stiri de Cluj: Cine credeti ca va marca de la CFR Cluj?

R.C.: Traore va da gol vineri. Nu am vorbit cu el inca, asa m-am gandit eu, dar o sa vorbesc eu cu el inainte de meci. Bud nu stiu daca va inscrie, chiar daca a marcat la Arad, dar Traore cred sigur ca va da gol, pentru ca este in forma.

Capitanul Ricardo Cadu nu a vrut sa faca vreun pronostic pentru partida. El a inscris in meciul dintre CFR Cluj si U Cluj, din finalul campionatului editia 2007-2008, in minutul 63, dupa ce Ruiz a fost faultat in careu. Cadu a transformat lovitura si a adus primul trofeu in Gruia.

Comentarii Facebook