Marian Pana, antrenor U Cluj, raspunde suporterilor: "Dupa doua etape nu e cazul sa dramatizam, avem ocazia sa ne reabilitam"


Marian Pana, antrenorul U Cluj, raspunde suporterilor care il contesta si le cere sa fie alaturi de echipa. "Dupa doua etape nu e cazul sa dramatizam, avem ocazia sa ne reabilitam", a declarat Pana.

Tehnicianul care l-a inlocuit pe Cristi Dulca la inceputul acestui sezon a spus ca echipa sta prost la omogenitate. "Am luat goluri usoare, pe momente de relaxare. Echipa nu e bine inchegata, avem nevoie de rezultate pentru a prinde incredere. Inteleg reactia fanilor, lor le putem raspunde doar castigand meciuri. Avem nevoie de victorie cu Vaslui, le voi transmite si jucatorilor starea mea pozitiva", a declarat Pana.

Antrenorul a mai spus ca suporterii vor veni alaturi de echipa si isi vor sustine favoritii vineri. "Dupa doua etape nu e cazul sa dramatizam, avem ocazia sa ne reabilitam. Trebuie sa dam totul in teren, sa ne putem privi in ochi dupa meci. Nu sunt dezamagit de jucatori, doar astept mai multe de la ei. La Brasov am controlat jocul in inceputul reprizei secunde, dar dupa ce am primit gol am cazut mental, daca am fi continuat sa mergem peste ei puteam egala", a completat Marian Pana.

Antrenorul a declarat ca va face schimbari pentru meciul cu FC Vaslui si este constient ca "doar rezultatele ma vor tine la echipa, sunt lucruri clare si normale in viata oricarui antrenor".

Comentarii Facebook