Delgado, despre meciul U Cluj - FC Vaslui: "Trebuie sa demonstram ca avem valoare, si ca in primele doua partide am avut si ghinion"


Mijlocasul Alfonso Delgado, transferat la U Cluj nchiar de la FC Vaslui, crede ca "studentii" pot invinge echipa din Moldova.

"Vreau victoria in partida cu Vaslui, una importanta. Trebuie sa demonstram ca avem valoare, si ca in primele doua partide am avut si ghinion. Am gresit toti, nu doar un jucator, trebuie sa demonstram cu Vaslui ca putem juca fotbal de calitate la cel mai inalt nivel. Consider ca grupul de jucatori e cel mai important, nu fiecare jucator in parte", a spus Delgado.

Jucatorul spaniol sustine ca U Cluj nu are un dezavantaj din cauza faptul ca a facut multe trensferuri, pentru ca si FC Vaslui a facut la fel. "Au facut multe transferuri, insa in primele doua etape nu au confirmat. Vasluiul vrea sa castige campionatul, nu va fi usor cu ei. E important pentru moralul nostru sa obtinem victoria vineri. Trebuie sa vorbim mai putin, sa jucam mai mult fotbal. Cred ca Wesley e cel mai periculos adversar de la Vaslui, insa noi trebuie sa fim atenti la oricare 11 jucatori vor juca pentru Vaslui vineri, nu doar la Wesley", a mai spus jucatorul care a mai trecut pana acum si pe la Lazio.

Comentarii Facebook