Marea problemă a Rapidului înaintea meciului cu CFR Cluj. Dragoș Grigore: „O veste nu tocmai placută pentru noi”


Rapid nu va beneficia de sprijinul galeriei, după ce Peluza Nord a anunțat că nu va participa la meciul cu CFR Cluj, pe fondul restricțiilor privind pandemia de coronavirus.

Rapid are cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. CFR Cluj este liderul clasamentului, cu trei victorii la rând.

Rapid - CFR Cluj, duelul ‘feroviarilor’, nu s-a mai jucat din 2015

E o veste nu tocmai placută (n.r. - numărul redus de fani) pentru noi, jucătorii, mai cred însă că până duminică mai e timp şi poate se vor răzgândi. Vom întâlni campioana României şi vom avea un meci greu şi cu ei in tribuna ne va fi mai uşor.

Nu ştiu dacă Mioveniul e talismanul nostru norocos, vom încerca să nu rupem tradiţia şi sper să reuşim un rezultat pozitiv. Nu mă gândesc nicio secundă la meciul cu Dinamo pentru că e important ce vom face duminică împotriva celor de la CFR.

Sunt sigur că nu voi fi primit foarte frumos, dar e dreptul lor să mă apostrofeze, să se comporte cum consideră ei de cuviinţă. Eu voi intra în teren cu gândul de a da totul pentru Rapid, pentru că ceea ce mă interesează în momentul de faţă este doar Rapidul", a spus Dragoș Grigore.

Lucrări suplimentare la stadionul Giulești. Facilități noi pentru arena Rapidului

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a anunţat că la stadionul Giuleşti vor avea loc lucrări suplimentare, iar arena Rapidului va beneficia de un sistem modern de iluminat.

Valoarea noilor investiţii este de 1,7 milioane de lei, fiind solicitate de Clubul Sportiv Rapid Bucureşti.

Stadionul Giulești ”Valentin Stănescu” va beneficia de un sistem modern de jocuri de lumini tip DMX (Digital MultipleX) și de un sistem de iluminat pe fațada principală, cu posibilitatea integrării acestuia în sistemul de jocuri de lumini tip DMX.

Lucrările la Stadionul Giuleşti au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene. Finalizarea lucrărilor de construcţie a fost amânată în mai multe rânduri, ultima estimare fiind luna mai 2021.

Noul stadion Giuleşti are o capacitate de 14.000 de spectatori, iar costurile se ridică la 165 milioane de lei (aproximativ 34 de milioane de euro).


Comentarii Facebook