Mandorlini: "Mai avem un meci in acst an, cu PSV Eindhoven, pe care vreau sa-l castigam"

Italianul Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Clu, a declarat ca finalul partidei cu Ceahlaul Piatra Neamt ca jucatorii nu trebuie sa se culce pe o ureche, ci sa se gandeasca la partida contra celor de la PSV Eindhoven din Europa League.

In legatura cu partida contra Ceahlaului, Mandorlini a spus ca meciul a fost dificil si ca nemtenii au pus multe probleme. "E usor acum, dupa meci, sa spunem ca Ceahlaul nu a dat o replica prea solida. Eu am vazut jocul lor cu Unirea Uerziceni, cand au fost foarte puternici si se poate spune ca ar fi meritat o victorie. Nu pot spune ca am jucat noi bine sau ei mai slab. Eu sunt satisfacut de felul in care au jucat elevii mei si sper sa mai crestem" a spus Mandorlini, la conferinta de presa de la finalul meciului.

Italianul s-a declarat multumit ca echipa pe care o conduce se afla pe primul loc in campionat si a spus ca iarna care va urma nu va fi una linistita, pentru ca "ne obliga sa ne pregatim mai mult si mai bine in perioada de pauza".

Legat de schimbarile care vor urma la echipa, Mandorlini a mentionat ca e prea devreme sa faca orice comentariu si ca acest lucru va fi decis impreuna cu patronul Paszkany si presedintele Muresan.

Comentarii Facebook