Iuliu Muresan: "Suntem pregatiti pentru castigarea titlului"

Presedintele clubului CFR Cluj s-a declarat fericit dupa victoria cu 2 - 0 in fata celor de la Ceahlaul. . "Meciul a fost conform locurilor din clasament. Sunt multumit de scor trebuia sa fie mai mare", a declarat la finalul meciului Iuliu Muresan.

El a mai spus ca dupa pregatirea din intersezon CFR Cluj va fi pregatita pentru a lupta pentru castigarea titlului din Liga I. "Avem linistea necesara pentru a pregati un retur mult mai bun. Am jucat 30 de meciuri intr-un timp foarte scurt", a completat Muresan.

Presedintele cubului regreta doar faptul ca s-a terminat turul deoarece echipa sa este in mare forma. Nu si-a uitat promisiunea facuta si le-a promis elevilor lui Mandorlini ca le va plati restantele, asigurandu-i pe jucatori ca vor avea un Craciun bogat.

Legat de eroul din partida contra nemtenilor, Muresan a avut numai cuvinte de lauda. "Il felicit pe Kone, m-am bucurat pentru el, important e ca exista o schimbare la echipa. Se vede tot mai bine rolul lui Mandorlini. Echipa are atitudine si asta ne face sa castigam meciuri. Jucatorii vor primi ce merita. Cel mai important e ca terminam pe primul loc", a incheiat Muresan.

Comentarii Facebook