Mama fetitei lui Adrian Cristea il desfiinteaza pe jucatorul Universitatii Cluj: "El nu este Print, este o porcarie"

Mama fetitei lui Adrian Cristea, Denisa Nechifor, spune ca porecla pe care si-a castigat-o fotbalistul de la Universitatea Cluj este o aberatie.

 

"El nu este nici un print, ma enerveaza foarte tare acest lucru, nu este niciun print, este o porcarie. Este o aberatie scoasa de o anumita persoana care probabil avea niste fantezii... In fine, nu intru in detalii, nu este treaba mea. Este o porcarie, copilul meu nu este nicio printesa, el nu este niciun print si eu nu sunt nicio regina", a spus Denisa Nechifor, mama fetitei lui Adrian Cristea in emisiunea Drept la tinta de la Kanal D.

 

Denisa Nechifor spune ca Adrian Cristea isi vede rar fata, Rania, si ca la toate intalnirile este si ea prezenta. "Cred ca am fost destul de discreta pana acum, dar m-a deranjat ca Adi nu stie sa impuna niste reguli si sa isi faca ordine in viata. Rania nu merge niciodata peste noapte la tatal ei, nu merge niciodata cu tatal ei si alte femei, ci numai cu mama si tatal ei. Rania nu a fost niciodata fara mine, doar cu Adi si alte femei", a mai spus Denisa Nechifor.

 

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook