Lucian Bute: In Romania nu-mi este recunoscuta valoarea


Campionul mondial la bo, Lucian Bute, a povestit intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei ca este dezamagit de faptul ca in Romania nu i se recunoaste valoarea.

Bute va lupta in 5 noiembrie, cu Glen Johnson, dar nicio televiziune din Romania nu si-a aratat interesul pentru a transmite meciul.

"Sper, pana in ultima clipa ca meciul sa fie transmis in Romania. Stiu ca multi romani vor sa ma vada, chiar daca ora va fi care va fi in Romania. Lumea se trezeste pentru Lucian Bute, iar Lucian Bute lupta pentru romani.

Stiti cat de important este cand ma gandesc si stiu ca in tara mea lumea s-a trezit si este alaturi de mine la meciurile de peste Ocean? Showtime, care are drepturile de transmisie asupra meciurilor mele, are 20 de milioane de abonati. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in Canada, din punct de vedere al mediatizarii, in saptamana premergatoare meciului", a spus Bute.

El s-a aratat afectat si de faptul ca in Romania se vorbeste ca boxeaza numai cu adversari slabi. "Ma afecteaza, cum sa nu ma afecteze? Ma deranjeaza ca nu imi e recunoscuta valoarea in Romania. Nu ma deranjeaza atunci cand un nimeni vorbeste despre astfel de subiecte.

De ce oamenii de la Showtime, de la site-urile americane si de la multe altele se lupta pentru meciurile mele? Daca nu aveam valoare, daca adversarii mei nu aveau valoare, ma mai baga cineva in seama? Eu imi vad insa de treaba. Muncesc, ma bat. Poate intr-o zi o sa pierd. Asta e viata, nu e un capat de tara", a mai spus Bute in Evenimentul Zilei.

Comentarii Facebook