Lovitură grea pentru Lucian Bute


Pugilistul român Lucian Bute este pregătit să boxeze împotriva lui Jean Pascal în data de 18 ianuarie 2014, însă, se pare că au intervenit cîteva probleme. Pascal are programat un meci în data de 28 septembrie, existând riscul ca acesta să fie indisponibil pentru meciul împotriva lui Bute, din cauza unei posibile accidentări sau alte motive.

Pentru a se asigura că românul va lupta în ianuarie, staff-ul lui Bute deja caută un înlocuitor pentru adversarul său, momentan aflându-se în discuții cu Adonis ”Superman” Stevenson.

"Lucian Bute mi-a confirmat că este pregătit să boxeze pe 18 ianuarie, la Centre Bell. L-am informat pe Yvon Michel că, în cazul în care Jean Pascal nu este disponibil, Adonis Stevenson este o bună opţiune pentru Bute", a declarat Jean Bedard, managerul clubului InterBox, la care este legitimat Lucian Bute, informează realitatea.net.

Adonis "Superman" Stevenson este un pugilist canadian de origine haitiană, în vârstă de 36 ani. Acesta a dobândit titlul de campion mondial la categoria semigrea, versiune WBC după ce l-a învins în luna iunie prin KO pe americanul Chad Dawson.

Comentarii Facebook