Paszkany: Rednic a vrut să îl vadă UMILIT pe pe Cadu- INTERVIU EXPLOZIV cu patronul CFR Cluj

 

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a explicat de ce l-a dat afară pe Mircea Rednic și cum acesta a pierdut vestiarul. Tehnicianul a vrut să îl vadă umilit pe Ricardo Cadu și a pierdut. 

 

Șeful CFR Cluj a explicat, înaintea derby -ului cu Steaua, de ce l-a demis pe Mircea Rednic, într-un interviu pe contul de socializare al autorului celor doua carti, “100 CFR” si “Vestiarul Campionilor”, Zoltan Cantor.

 

Cadu a fost o singura data la mine pentru asa ceva: la schimbarea lui Dusan Uhrin si atunci ca si capitan de echipa si reprezentant in principal al grupului de jucatori romani care au fost cei mai revoltati impotriva antrenorului (de care nici noi n-am fost multumiti, de exemplu afirma despre Pereira ca n-are valoare si trebuie trimis la echipa a doua). Cadu este cel mai vechi jucator din actualul lot, am castigat impreuna trofee, a marcat goluri decisive, este golgheterul echipei din ultimii 13 ani, este apreciat de coechipieri (votul o dovedeste!). Iar in momentul cand s-a afirmat ca a fost la mine si l-am dat impreuna afara pe Rednic, eu ma aflam in Austria”, a explicat Paszkany.

 

Patronul CFR-ului susține că el a decis aducerea lui grigoraș, dar că și jucătorii l-au cerut încă dinaintea esecului cu Vasluiul.

 

In contract s-a stipulat o conditie, care daca nu era indeplinita puteam rezilia contractul unilateral, si anume daca din trei partide nu se obtineau cel putin sase puncte. Ori dupa primele doua etape s-au obtinut doar doua. (...) A urmat ceea ce s-a vazut, adica 4-0 la Vaslui. In minutul 80, l-am sunat pe Rednic, care se afla in tribuna, fiind suspendat, si l-am rugat sa nu atace jucatorii in presa. I-am spus ca vom discuta situatia a doua zi, situatia fiind inca remediabila. Si ce face Rednic a doua zi? Scoate din lot toti portughezii (inclusiv Felgueiras care nici n-a jucat la Vaslui), pe spaniolul Velayos si pe Stancioiu”, a mai spus Paszkany. 

Comentarii Facebook