U Cluj nu MOARE! Jucătorii de la Universitatea Cluj au primit restanțele salariale pe luna august și continuă LUPTA - VIDEO

 

Antrenorul U Cluj, Marius Popescu, a ajunțat că jucătorii echipei nu își vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract și chiar au primit o parte din restanțele salariale pe luna august. 

Reprezentăm un club cu așa de mare tradiție. Ei sunt profesioniști. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine. S-a reușit din fericire, din noroc, ca din ce s-a realizat din bilete (de la meciul cu CFR Cluj) să se plătească o parte, un avans la băieți. Au fost solidari și cu administrativul și sperăm să se rezolve și cu administrativul și ne continuăm programul. Avem un meci foarte greu cu Pandurii Târgu Jiu. 

 

Eu nu pot să atentez la integritatea acestui club. Dacă se întâmplă ceva și reușim să avem un proprietar și își schimbă cineva optica față de noi și investește, dar noi pierdem 3 puncte prin neprezentare la meci sau locul în Divizia A? Cât există o speranță, una, noi credem în ea. Nu putem să îi trădăm pe suporteri. Și-au depus memorii numai Tobă și Popa. 

 

Banii pe care i-au primit băieții provin din bilete. Au primit câte 3000- 4000 de lei circa 18 jucători, care au contract din luna august cu echipa”, a spus Marius Popescu, antrenorul U Cluj.

 

Tehnicianul nu a putut să dea detalii despre chiria la stadionul Cluj Arena și despre informația că U Cluj nu va mai fi lăsată să joace aici meciurile de acasă până când nu își achită debitele.

 

Cont BANCAR în care suporterii U Cluj pot dona bani pentru echipă

Comentarii Facebook