Leonard Doroftei servește la mese: ”Nu e o rușine să muncești”

 

Leonard Doroftei a fost obligat să renunțe la celebrul Doroftei Pub și acum servește la mesele noului local.

 

Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese”, a spus Doroftei, pentru Libertatea. Mai mult, și soția fostului boxer îi dă o mână de ajutor. ”Soția mea mă ajută la pub. Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot! Nu stăm să cerșim, muncim pentru noi, pentru a reuși cu afacerea noastră”.

 

E greu să angajăm personal pentru că oamenii nu-ți stau doar ca să servească la două-trei mese pe zi. Se știe, salariile ospătarilor sunt mici, așa că, dacă n-au clienți prea mulți, nu câștigă nici bani suplimentari din eventualele bacșișuri. Este simplu. Unde e vad, vin și ospătarii, unde nu e, fug văzând cu ochii. Sper însă ca ploieștenii mei să vină la noua locație. Îi așteptăm cu drag”, a încheiat Leonard Doroftei.

 

Autorităților locale din Ploiești l-au evacuat pe Doroftei din localul său, dar fostul mare campion a acționat în instanță, a recâștigat spațiul, dar nu a mai primit autorizație de funcționare. El și-a mutat business-ul într-un spațiu de lângă stadionul ”Ilie Oană”, dar nu a mai avut același succes.

 

Acum, Doroftei, 48 de ani, ar vrea să se mute în București cu familia și să-și deschidă afacerea. El ar vrea să investească și în sport, într-o școală de box pentru copii.

Comentarii Facebook