România are obiective modeste pentru Jocurile Olimpice din 2020



Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) anunță că obiectivul României la Jocurile Olimpice din 2020 va fi obținerea a 6-8 medalii. Rezultatele ‘tricolorilor’ au fost modeste la ediția din 2016, de la Rio de Janeiro.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 24 iulie şi 9 august 2020, iar aceasta va fi cea de-a 22-a participare a României la o ediție a JO de vară.

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, a anunțat că halterofilii români au ca obiectiv obţinerea unei singure medalii olimpice. România speră să califice cinci sportivi la JO 2020.

De asemenea, preşedintele Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a avut o previziune sumbră.

Probabil pentru noi şi calificarea echipei la Jocurile Olimpice poate aduce bucuria obţinerii unei medalii în situaţia în care ne aflăm astăzi. Avem obiectiv o medalie, dar nu vrem să punem presiune pe sportivi. Larisa Iordache este speranţa noastră că va reveni în sânul echipei, Marian Drăgulescu să rămână apt de lucru, sunt câţiva sportivi care suntem încrezători că se pot pregăti bine până la concurs„, a spus fosta gimnastă, conform realitatea.net.

Federațiile de Scrimă și de Judo au ca obiectiv obţinerea a două medalii la Tokyo.

Comentarii Facebook