La o săptămână de la partida de pe „Ion Oblemenco”, președintele „U” Cluj lămurește „conflictul” dintre Nistor și Chipciu: „N-a fost nicio problemă”


La o săptămână distanță de la partida de pe stadionul Ion Oblemenco, Radu Constantea, președintele celor de la Universitatea Cluj, a susținut că au fost niște discuții aprinse în vestiarul ”Șepcilor Roșii” după primele 45 de minute ale duelului cu Universitatea Craiova, însă nu a fost vorba despre un conflict fizic între Dan Nistor și Alexandru Chipciu. 

„Cred c-a fost o glumă, sunt prieteni (n.r. Nistor și Chipciu). Au fost anumite discuții, Neluțu Sabău a folosit cuvinte mai dure și s-or fi văzut ulterior. Am vorbit cu toată lumea, n-a fost nicio problemă”, a spus Constantea, la emisiunea Fotbal Club. 

În urma ședinței pe care a organizat-o Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul U Cluj, la pauza meciului cu Universitatea Craiova, ”Șepcile Roșii” au reușit să revină în actul secund de la scorul de 0-2 și să egaleze la 2, după golurile izbutite de Valentin Gheorghe (minutul 47) și Dan Nistor (minutul 64, din penalty). 

În prezent, U Cluj se află pe locul al 8-lea în SuperLigă, cu 33 de puncte acumulate după 25 de runde din sezonul regulat. 

Comentarii Facebook