Miercuri 24 Aprilie

La 17,30 la Sala Sporturilor din Cluj incepe Final Four - peste o mie de bilete vandute, plus abonamente

La ora 17,30 va incepe la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj, Final Four. Meciul de baschet de deschidere se va juca intre Mlékárna Miltra Nový Jièín si Atomeromu SE Paks. Meciul va fi transmis in direct de TVR Cluj si TVR Timisoara. Pana acum s-au vandut peste o mie de bilete.

 

Presedintele excutiv al "U" Mobitelco, Mircea Cristescu a facut astazi un apel la cei care vor sa vada meciul:

"rugam fanii sa vina din timp. S-au vandut pana acum cam 1000 de bilete, la care se adauga abonamentele. Am fost anuntati ca din Ungaria vor veni 30 de fani, iar din Cehia si de la Timisoara, nu am fost inca anuntati exact cati fani vor veni. Asteptam suporterii la meciuri, care speram ca vor avea o calitate superioara si vor aduce bucurie echipei noastre".

 

De la ora 20,00 in aceasta seara se va juca meciul dintre U Mobitelco si Elba Timisoara. Confruntarea va fi transmisa in direct pe TVR 2.

 

Valentin Nica, presedinte "U" Mobitelco Cluj : "Ne dorim sa castigam trofeul cel mare. Costurile turneului sunt de peste 20.000 de euro, au fost si cheltuieli neprevazute, dar speram ca si Primaria sa vina alaturi de noi. Nefiind inca votat bugetul, nu cunoaste cuantumul sumei cu care va sprijini organizarea acestui turneu final. Jucatorii nostri nu vor avea prime speciale pentru aceste meciuri. Au crescut multi dintre ei cu U-Mobitelco, lupta din greu de 5-6 ani pentru trofee si se pare ca acest an, este cel in care arata cel mai mult ca pun suflet si sunt o echipa adevarata".

 

Regulamentul competitiei prevede ca daca doua echipe din aceeasi tara sunt in Final Four sa joace impreuna. O alta regula  Final 4 este ca fiecare echipa poate juca in acelasi timp pe teren cu cinci jucatori straini.

 

In privinta sanselor echipelor participante la Final Four, Vilo Koller, presedinte CEBL a spus : "Cu siguranta, o echipa din Romania va juca finala, cat despre celelalte doua, cred ca echipa din Cehia este favorita la calificarea in finala".

 

Comentarii Facebook