Duminica 25 Septembrie

Kuti și Török continuă la U-Banca Transilvania, campioana României

 

U-Banca Transilvania a prelungit colaborările cu doi dintre jucătorii de bază ai sezonului recent încheiat, pivotul Török Rolland și fundașul Kuti Nandor. 

 

Cei doi se alătură, astfel, lui Ousmane Barro și Aleksandar Rašić, cu care s-au semnat contractele săptămâna trecută, dar și lui Andrii Kalnichenko, cel care revine la Cluj-Napoca după un an petrecut în Ucraina, la Cherkasy.

 

Mă bucur că pot să continui alături de U-Banca Transilvania. Sper ca frumoasa colaborare de până acum să meargă mai departe și îmi doresc ca marile realizări din sezonul acesta să poată fi sărbătorite din nou și în anii următori. Haide «U»!”, a declarat Torok Rolland, jucător U-Banca Transilvania.

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

Mă bucur că cei din conducerea clubului și staff-ul tehnic își doresc să continuăm colaborarea. Sunt mândru că pot să fac parte în continuare din această echipă, care are o conducere și un staff extrem de profesioniste, dar și fani extraordinari, care la fiecare meci umplu sala și fac o atmosferă fabuloasă. Pentru mine, Clujul este a doua casă, iar echipa este a doua mea familie, datorită faptului că sunt aici de la 13 ani. Sper să fiu sănătos și voi face tot posibilul să ajut echipa cât mai mult pentru a-și atinge obiectivele!”, a spus și Kuti Nandor, jucător U-Banca Transilvania.

 

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, se bucură că ”cei doi au decis să continue cu noi, sunt jucători foarte importanți în angrenajul echipei noastre și sper să avem mult succes în continuare”.

Comentarii Facebook