Echipa feminină de baschet U Cluj l-a pierdut pe Dragan Petricevic

 

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj s-a despărțit de Dragan Petricevic, antrenorul care a echipei trofeul de vicecampioană. 

 

Motivul principal al plecării este lipsa unei susţineri financiare prin care echipa să facă performanță și în sezonul următor. Bugetul echipei s-a redus cu aproape 60% faţă de sezonul trecut, a anunțat directorul executiv Liviu Alexa.

 

După acea finală am postat pe Facebook că nimeni nu o să ne mai taie plasa de la coş. Eu nu pot să susţin această promisiune şi consider că e cel mai moral să nu mai stau. Sunt un om care doreşte performanţe şi un om care simte o răspundere pentru publicul minunat pe care l-am avut, pentru că şi acum îmi face pielea de găină imaginea cu sala plină din finală. (...) Îi mulţumesc lui Liviu că rămâne, iar acest lucru cred că este un câştig al Clujului baschetbalistic. Mă bucur că el rămâne şi că va continua suficient de bine susţinut încât echipa să aibă o legătură cu vârful”, a spus Dragan Petricevic, conform cjsport.ro.

 

Directorul executiv al echipei, Liviu Alexa, a precizat că ”bugetul s-a diminuat cu 50-60%, dar de două săptămâni nu am linişte, o să mai anunţăm trei-patru sponsori în curând şi încerc să refac cifra de 50 de sponsori. Mai mult decât asta, însă, plecarea lui Dragan se datorează chinului cu care am ţinut anul acesta echipa. Cu aceşti 50 de sponsori a trebuit să mergem pe sârmă. Cu tot respectul pentru ei, unii au mai întârziat la plată, iar dacă întârziau şase-şapte se întârzia plata salariilor”.

 

Alexa a precizat că va discuta cu fetele pentru a vedea cu care mai poate semna contract pentru următorul sezon. 

 

Antrenorul principal al ”U” Cluj va fi Milan Medvedj, fost ”secund” al lui Petricevic la echipă.

Comentarii Facebook