Jucatorul lui U Mobitelco, Mihai Silvasan: "Avem sansa sa aducem dupa mult timp titlul de campioni la Cluj" - VIDEO

Jucatorul Mihai Silvasan crede ca a sosit momentul ca U Mobitelco sa aduca titlul la Cluj, iar antrenorul Marcel Tenter crede ca este momentul ca echipa sa arate ca a ajuns intr-un apogeu de maturitate.

 

Jucatorul Mihai Silvasan crede ca a sosit momentul ca U Mobitelco sa aduca, dupa mult timp, titlul la Cluj. "Ne asteptam si din partea ploiestenilor sa joace foarte fizic si agresiv. Primele doua meciuri sunt la ei acasa si au un avantaj din punctul acesta de vedere, insa noi trebuie sa pregatim fiecare meci in parte foarte bine, sa nu punem presiunea prea mare pe noi ca jucam finala. Sper ca la final sa fim invingatori. Avem sansa sa aducem dupa mult timp titlul de campioni la Cluj si ne dorim mult sa reusim acest lucru. Vom vedea daca vom si putea", a declarat Mihai Silvasan.

 

Antrenorul echipei, Marcel Tenter, sustine ca jucatorii sunt pregatiti din punct de vedere fizic si moral pentru finala cu CSU Ploiesti. "Cred ca este momentul in care putem arata ca echipa a ajuns intr-un apogeu de maturitate. O echipa care este intr-adevar valoroasa trebuie sa demonstreze asta mai ales in serii de acest gen. Suntem pregatiti, suntem apti toti din punct de vedere fizic, asteptam cu nerabdare meciurile", a spus antrenorul.

 

Primele meciuri din finala CSU ploiesti-U Mobitelco sunt programate samabta si duminica la Ploiesti.

 

Vezi si

Vezi programul finalei campionatului national de baschet dintre CSU Ploiesti si U Mobitelco

Comentarii Facebook